menusearch
pyshgam.ir

اخذ جواز تاسیس صنعتی در شهرستان های ساوه و زرندیه

این سامانه جهت رفاه حال صنعتگران مشتاق به سرمایه گذاری در استان تهران راه اندازی شد.

۱۳۹۹/۱۰/۲۰ شنبه
(0)
(0)
اخذ جواز تاسیس صنعتی در شهرستان های ساوه و زرندیه
اخذ جواز تاسیس صنعتی در شهرستان های ساوه و زرندیه

یکی از مجوزهایی که برای فعالیت باید اقدام به اخذ آن نمایید، مجوز تأسیس است. جواز تأسیس یکی از مهم ترین و پر متقاضی ترین مجوزهای کسب وکار و تولید است. درواقع مجوز تأسیس نقش مهم و پررنگی در اشتغال و تولید داخلی دارد. جواز تأسیس درواقع به جوازی گفته می‌شود که افراد اعم از حقوقی یا حقیقی جهت انجام یک فعالیت تولیدی – اقتصادی اخذ می‌کنند. مجوز تأسیس به دارنده ی آن اجازه می‌دهد در یکی از شهرک های صنعتی که در جواز تأسیس قید گردیده، مشغول به تولید محصولی باشد که در جواز تأسیس ذکرشده است. مرجع صدور جواز برحسب نوع فعالیت متفاوت است.

 

مجوز تأسیس چیست؟

مجوز تأسیس مجوزی است که افراد اعم از حقوقی یا حقیقی جهت انجام یک فعالیت تولیدی – اقتصادی اخذ می‌کنند. در حقیقت شرکت ها و افراد در قالب واحدهای حقیقی و حقوقی می‌توانند این جواز را دریافت کنند. به عبارت دیگر جواز تأسیس گواهی است که به دارنده ی آن اجازه می‌دهد، دریکی از شهرک های صنعتی، مناطق مجاز، ناحیه صنعتی یا منطقه صنعتی که در جواز تأسیس قید گردیده مشغول به تولید محصول شود. توجه کنید که دارنده مجوز تأسیس تنها در موضوعی که در جواز تأسیس ذکرشده است، می‌تواند به فعالیت بپردازد.

اشتباهات متداول:
توجه نمایید که موضوعی که برای آن می‌خواهید جواز بگیرید باید با موضوع شرکت مرتبط باشد.

اخذ مجوز تأسیس از تاریخ صدور به مدت یک سال اعتبار دارد. بعد از گذشت یک سال با توجه به میزان پیشرفت قابل تمدید است. در صورت عدم تمدید از سوی متقاضی، جواز خودبه خود از اعتبار خارج گشته و باطل می‌شود. مجوز تأسیس امکان انتقال به غیر را نیز دارد؛ اما در بیشتر مواقع بهتر است از ابتدا اقدام به درخواست مجوز تأسیس نمود.

 

نهادهای صادرکننده مجوز تأسیس

مرجع صادرکننده ی جواز تأسیس برحسب نوع فعالیت اقتصادی مدنظر کار سرمایه گذار متفاوت است. اخذ جواز تأسیس با در نظر گرفتن نوع محصولات از وزارت صنعت و معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و یا سایر ارگان های ذی صلاح صورت می‌گیرد.

 

برای عمده فعالیت های صنعتی، مرجع صادرکننده وزارت صنعت و معدن و تجارت است. توجه نمایید که سایر سازمان ها و وزارتخانه ها نیز متناسب با نوع فعالیت می‌توانند اقدام به صدور مجوز تأسیس نمایند. ازجمله سازمان هایی که می‌توانند مجوز تأسیس صادر نمایند عبارت اند از:

۱- سازمان میراث فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع دستی.

۲- وزارت کشور در حوزه NGO ها و احزاب.

۳- وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی.

۴- وزارت کار و تعاون در حوزه کارآفرینی و مشاغل خانگی.

ضمناً برای اخذ بعضی از کالاها مانند ابزارهای پزشکی (سرنگ، نخ جراحی، لوازم آزمایشگاهی ….)، کارخانه های داروسازی، کارخانه های غذایی و … باید مجوز از وزارت بهداشت نیز اخذ گردد.

مزایای مجوز تأسیس

۱- تخصیص زمین صنعتی در شهرک های صنعتی به نرخ مصوب دولتی.

۲- ثبت برند فارسی برای محصولات در اداره ثبت علائم تجاری.

۳- امکان شرکت در نمایشگاه های تجاری داخلی و خارجی.

۴- امکان دریافت وام و تسهیلات دولتی و بانکی با سود تولیدی و تنفس یک الی دو سال و بازپرداخت بلندمدت و بهره کم.

۵- استفاده از مزایای معافیت مالیاتی البته بعد از بهره برداری از محصول و جواز تأسیس.

انواع جواز تأسیس

جواز تأسیس در دو نوع حقیقی و حقوقی (شرکتی) صادر می‌گردد. هرکدام از‌ آنها شرایط خاص خود را دارند که باید از طرف سازمان مربوطه احراز گردد.

جواز تأسیس حقیقی و حقوقی از نظر قوانین و کارکرد مشابه هستند و تفاوتی در‌ آنها مشاهده نمی‌شود. تنها تفاوت‌ آنها در مدارک و مزایایی است که با کسب مجوز تأسیس به دست می‌آورند. برای مثال بانک ها برای ارائه تسهیلات به طرح ها و مجوزهای تأسیس حقوقی تمایل بیشتری دارند. به همین دلیل است که مشاهده می‌کنیم وام های بالای یک میلیارد تومان برای جواز حقیقی به ندرت اختصاص داده می‌شود.

 

نکات مجوز تأسیس

در هنگام اخذ مجوز تأسیس باید نکاتی را رعایت کرد. در زیر اهم نکاتی که باید مدنظر قرارداد، بیان می‌شود:

۱- هر شخص و هر شرکتی (هر شخصیت حقیقی یا حقوقی) فقط یک بار می‌تواند در سایت بهین یاب ثبت نام کند. به عبارت دیگر هر کد ملی و هر شناسه ملی فقط یک بار در سایت ثبت نام می‌شود.

۲- برای یک سند ملکی یا یک اجاره نامه فقط یک جواز تأسیس می‌توان اخذ نمود.

۳- جواز تأسیس را فقط در مناطق مجاز که مورد تائید سازمان صنعت و معدن و تجارت و سازمان حفاظت از محیط زیست است می‌توان اخذ نمود مگر در شرایط خاص.

۴- پیش از اخذ جواز تأسیس می‌بایستی طرح توجیهی کامل و جامع تهیه و تدوین گردد. تمامی جوانب طرح در آن لحاظ گردیده باشد و تمامی مباحث فنی، مالی، اقتصادی طرح را در بربگیرد.

 

" جهت اخذ جواز تاسیس صنعتی، خرید زمین صنعتی، اخذ پایان کار و سند صنعتی، اخذ پروانه بهره برداری صنعتی، ثبت و تغییرات شرکت، ثبت برند و موارد دیگر در استان مرکزی و شهرستان های ساوه، زرندیه، اراک، دلیجان، خمین، محلات، تفرش با شماره 02128426770 ( دفتر مرکزی شرکت ) و یا شماره 09184372374 ( کارشناس شرکت، مستقر در استان مرکزی ) تماس حاصل فرمایید ".

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر